Foto's & Ervaringen

We hebben al zoveel leuke reacties mogen ontvangen van mensen die een rondje op de solex gingen.

 

Een team van de ABN Amro dat van vergaderlocatie naar vergaderlocatie ging op de solex. Even lekker de wind door hun haren. Tijd om wat na te denken. Of juist niet. Maar het gesprek voortzetten ging in ieder geval niet meer met dat gepruttel van de solex. 

Tijdens het solex rijden kom je langs de mooiste plekken om te picknicken. Iedereen heeft een kratje achterop , dus je neemt met gemak wat lekkers mee. Het is écht aan te raden om op zo'n mooi plekje een fijne pauze in te lassen. 

 

Mocht je geen zin hebben om zelf met eten en drinken te slepen.....

Je kunt ook ergens een stopje inlassen. 

 

"Wij hebben heerlijk bij het Engelse werk gezeten. Goede bitterballen en mooi uitzicht over de IJssel" aldus de broers Jansen. 

 

"Wij konden die tent helemaal niet vinden, maar kwamen wel langs de Agnietenberg" aldus een groepje dat op vriendenweekend was. 

 

En een team van de Isala klinieken reed in één streep naar de prachtige tuin van een collega om daar koffie te gaan drinken. Zij verzonnen hun eigen route richting Herxen. 

Erg

Leuk

 

Unieke

ervaring

 

 

Verder mochten we een solextour verzorgen voor de nevendag van de familie Westrik. Alle jongens op een brommer. Gang is alles! Gelukkig kwam alles en iedereen heel terug. 

 

Een groep van jong tot oud zat verderop op een bungalow park. "Niemand wilde wandelen. Toen zijn we gaan googelen en kwamen dit tegen. Te gek dat we vandaag nog terecht konden! En wat een toprondje. Hebben we toch nog wat gezien van de omgeving". 

De mensen zonder rijbewijs moesten echter wel bij het huisje blijven. 

 

En al vele bruidjes in spé hebben we mogen ontvangen tijdens hun vrijgezellenfeest. We hebben één witte solex. Daar mag de bruid dan op. Maar dan moet ze ook zo'n dom helmpje opzetten. Even. Voor de foto dan. 

Natuurlijk helpt het zonnetje bij zo'n rondje op de solex. Een verkoelend windje door je haren. Even de dijk op. Bij mooi weer staat daar zelfs een ijscoboer. 

 

Stel dat het nou noodweer is, dan wordt het minder prettig. Sterker nog; het wordt gevaarlijk. Wanneer het met bakken uit de hemel komt, zijn we genoodzaakt jullie uitje te verplaatsen naar een ander moment. Dat doen wij uiteraard in goed overleg met jullie.

 

We hebben bijvoorbeeld wel eens meegemaakt dat mensen in onze werkplaats gingen picknicken om even een buitje af te wachten. Met een beetje improviseren en de hulp van Buienradar werd het alsnog een heel geslaagde middag. 

 

Heerlijk 

uitwaaien

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info